STATUS UPDATED
oh I wish YOU were here :"(
DEEJA's: Photoshop CS3 - Saya pandai download sendiri! :D

Photoshop CS3 - Saya pandai download sendiri! :D

Selamat pagi diaries.

Ehem ehem ehem. Orang sibuk guna Photoshop, kite pon nak guna jugak.. Hehe.. Memang diakui, download Photoshop ni memang payah, especially untuk newbies IT ni.. Heee. Deeja pon saket ati sangat bile tak berjaya nak install Photoshop tuh walaupun dah siap download yang makan mase setengah bulan! -.- Tapi.. Menggunakan prinsip try and Error, akhirnya Deeja berjaya jugak install and guna Photoshop dengan menggunakan usaha sendiri !!! :D Tanpa tutorial dan tunjuk ajar sape sape!! Wohohoho.. Walaupun takde sape yang tau.. Takpelah.. Asalkan hati sendiri PUAS! Thee..

Tapi tak tau la sampai bila dapat guna Photoshop yang 'Deeja install' ni.. Arhh, lantaklah :P Yang penting kita dah dapat guna ;)

Ramai yang download.. Tapi dorang kate lepas extract tu takleh nak bukak Photoshop, tak keluar ape ape pon. Macam ni,,



Bile click icon tu, tak keluar ape ape kan? Okay, untuk masalah ni, Deeja ade solution nye.. Tu pon kena tengok dulu masalah ape yang korang hadapi okay? Sangat rumit kalau nak cerita kat sini, tapi solution nye senang sangat! :) Kalau nak tau, bgtau deeja okay. Peace.


Thanks for reading ;)

6 comments:

Muhammad Miqdad said...

nak buad gaakk . tpi xreti -.-'

Deeja|Ayam Dageng said...

miqdad gune windows ape? penah download photoshop?

Muhammad Miqdad said...

xpenah pon -,-' window xp uhh

Deeja|Ayam Dageng said...

miqdad try download dulu.. ikot tutorial ni, http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/11/tutorial-download-adobe-photoshop-cs3.html

okay? :)

Muhammad Miqdad said...

ok2 thnx :)

Deeja|Ayam Dageng said...

my pleasure :))