STATUS UPDATED
oh I wish YOU were here :"(
DEEJA's: HASRULHASSAN.COM: Kami Blogger Baru

HASRULHASSAN.COM: Kami Blogger Baru

Nama saya Deeja from Kelantan. Masih study lagi :) This is my second blog, baru buat hari ni. Cos' blog lama
tu ada masalah sikit. Blog ni pasal macam macam, tutorial, life and much more. Hehe.
Cukup la tu kot ;D Saya dah join, korang bila lagi? :D

If interested nak join, click sini
Happy Blogging :D

Thanks for reading ;)

11 comments:

Hans Mohd said...

saya support you as a new blogger...

selamat berblogging...

Deeja|Ayam Dageng said...

thanks a lot :)

ace said...

happy blogging frenz :)

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam. Terima kasih kerana sudi join segmen saya ...

Deeja|Ayam Dageng said...

wassalam, thanks for comment:)
and welcome :D

HanyaDuniaKita said...

dah follow... thanks sudi singgah blog sy

Aimee Mahmood said...

salam perkenalan , saye dah follow ^.^

http://gadistulipz.blogspot.com/2011/12/hasrulhassancom-kami-blogger-baru.html

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

YNA said...

salam kenal dear :)

happy blogging ya? :)

Deeja|Ayam Dageng said...

thanks and happy blogging also ::))
*salam kenal juga ^^

Moon said...

Salam, saya blogger baru..Dah follow, kalau sudi follow saya balik :)